måndag 1 juni 2015

#Pedaläslyft - En finalomröstning

Det pedagogiska läslyftet. Vilket lyft det kommer att bli!
Efter en veckas anmälningsmöjlighet så slutade vi på 144 intresserade. Det går givetvis bra att anmäla sig nu med, du har bara inte fått samma möjlighet att demokratiskt påverka vilken bok det blir.

Jag, Annika, Magnus, Therese och Sara funderade länge och väl på hur vi skulle göra med resultatet av röstningen på bok/avhandling.  Vi kom fram till att det mest rättvisa var att ta ut de 4 som fått flest röster och göra en mindre "finalomröstning".

Sara hade sin egen bok med i toppstriden men valde att ta bort den då hon kände att tanken inte var att göra en bokcirkel kring sin egen bok. Det respekterar vi självklart.

Gällande bokfinalisterna uppkom då ett nytt dilemma. Olga Dysthe och Göran Svanelid kom på delad fjärdeplats, så det fick bli fem bokfinalister.

Vi är väldigt glada för att så många lärare vill vara med och läsa bra litteratur på ett sätt som gör att vi alla kommer att få  mer ut av läsningen. Det är ju det här vi vill få ut av "det utvidgade kollegiet" - att lära tillsammans, från en bra källa.

Så visst tar du dig tid och röstar en sista gång och svarar på ett par till viktiga frågor?


Du kan göra detta och även anmäla intresse (om du känner att du vill hoppa på nu) HÄR. Vi ser gärna att du svarar senast fredag den 5/6.
Eller så svarar du direkt här nedan:

Det finns även en grupp på Facebook om du vill vara med där, inom kort kommer vi även lägga information på Edcamp.se

Snart är det sommarlo, hoppas ni alla klarar slutspurten välbehållna.

/ Lisa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar