söndag 20 mars 2016

Dags för nytt #pedaläslyft - lite information

I somras startade jag, Magnus Blixt, Sara Bruun, Annika Sjödahl och Therese Linnér #pedaläslyft då vi läste James Nottinghams bok tillsammans. Det var väldigt givande och roligt att få dela sina tankar och diskutera med lärare från hela Sverige.


Nu är det snart dags för lässtart och vi vet att många sitter och väntar på att vi ska släppa den. Planeringen för #pedaläslyft.


Vi har diskuterat och funderat och kommit fram till att vi ju står för ramen men att #pedaläslyft är allas lyft. Alltså borde det finnas en större öppenhet för vad vi ska just lyfta


Vi startar tillsammans den 22/3 med en liten tråd, så att alla känner att startskottet har gått.


Sedan läser vi inledningen, kapitel 1 och strategi 1 under kommande vecka och kör en Hangout som Jenny Edvardsson kommer att moderera. Vi välkomnar Jenny som kommer att vara gästmoderator under denna omgång. Denna första Hangout kommer att gå av stapeln söndagen den 3/4 klockan 10.00. Under veckan kommer vi att lägga någon, några frågor i Facebookgruppen där alla kan vara med efter eget tycke och bidra med kloka tankar.


Känner du att du har något du vill lyfta skickar du bara ett PM till någon av oss (Lisa, Magnus, Therese, Jenny, Sara eller Annika) så lägger vi upp det som en fråga.


När vi läst den första delen kommer vi att  ge mer information om vilka delar vi valt att lyfta och när vi ska diskutera dem. Återigen, känner du att du vill bidra med tips eller något att lyfta så meddelar du oss.


Det kommer att bli 1-3 Hangouts till under våren. Datum levereras eftersom. Vi siktar på att avsluta detta #pedaläslyft i mitten på maj, vecka 20, så att det är klart innan terminen i skolan ska knytas ihop. Det brukar inte finnas tid över till annat då.
Om du vill vara med i någon Hangout anmäler du intresse i formuläret nedan:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar